Podcast

Podcast onderwerpen van The Ghosthunter. Paranormale onderwerpen over uit een lopende zaken.

Paranormaal

Spannende verhalen van The Ghosthunter. Originele en waargebeurde verhalen.

Op waarheid berust

Onderwerpen zijn orgineel! Er is geen sprake van trucage.
WELKOM Paranormale Podcast onderwerpen.

© copyrights

The Ghosthunter in het huis van Dutroux hij had er 4 maar hier zijn Julia en Melissa gevonden en Bernard Weinstein die levend begraven is geweest in de tuin. Een rare belevenis om in zo’n huis rond te lopen. Het begon met een harde klap en er waren veel activiteiten waar te nemen. Beluister de podcast van The Ghosthunter.
Roeselare (B) 4 meisje gingen glaasje draaien. Maar wat zij niet wisten was dat het bos waar ze dit wilden doen het Heksenbos werd genoemd. Op de vrijdagavond gingen ze aan de gang en zaterdagmiddag werden ze dood gevonden alle 4.Het Qiaboard vertoonde brandplekken. Een van hun vrienden hebben hun gevonden.Glaasje draaien is zo gevaarlijk! Blijf er van af!! Deze podcast werd gemaakt in bijzijn van een broertje van de vriend van een van de vriendinnen.
Klooster Internaat Kerkrade: Waarom liggen er kinderen begraven tussen de paters? We gingen er heen en het kerkhofje lag verstopt, je ging er zo aan voorbij. Die avond en nacht waren er vreemde dingen aanwezig. Toen ze de kindergraven ontdekte kwam er uit het internaat veel herrie naar buiten. Het klopte niet ze waren bang voor de ontdekking!Er zijn daar dan ook kinderen misbruikt door de paters. De kindergraven waren van de leeftijd van 10 tot 14 jaar !Ook is het ANP op de hoogte gesteld en onderzocht. The Ghosthunter op ontdekkings reis!
Een gesprek met de buurvrouw van het klooster internaat zei dat de buurt niet blij was met de ontwikkelingen in Kerkrade.Er werden feesten georganiseerd tussen de paters en de nonnen van een nabij gelegen klooster. Ik zei nog een non achter de kinderwagen is een paters foutje. Maar ze wist veel over de activiteiten aldaar. Ja veel gebeurd en er mocht van uit het internaat niet over gesproken worden! Ook het misbruik was bekend in de hele buurt. Een verschrikkelijke plek waar weeskinderen moesten volgroeien en dat is mislukt nee zo jong en al overleden!
klik op banner
Binnenkort meer podcast